Peker: Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım

Hakkında yakalama kararı çıkartılan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım” dedi.

Peker, örgütüne operasyon düzenlenip evinin basılmasından sonra Youtube hesabından video yayınlayarak özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef almaya başlamıştı.

İddialar üzerine Peker hakkında peş peşe suç duyuruları yapılmıştı.

Ankara başsavcılığının bugün çıkardığı ‘yakalama kararı’na ilişkin açıklamasında şöyle dendi: “Sedat Peker hakkında, yürütülmekte olan soruşturma kapsamında başsavcılığımızın talebi doğrultusunda Ankara 2’nci Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla yakalama emri düzenlendi.”

Son tweet’ini dün atan Peker’den yakalanma kararı sonrasında ses çıkmaması çeşitli yorumlara yol açmıştı.

Peker akşam saatlerinde ses verdi.

Organize suç örgütü lideri Twitter’dan şunları kaydetti: “Seven dostlarıma korku salmak için Sedat Peker’i aldık, Türkiye’ye geliyoruz diyorsunuz. Ben buradayım. Hadsize had bildirmek adettendir. Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım (mecazi anlamda).”

Sedat Peker’e yakalama kararı

Korkut Eken: Hakkımdaki Adalı iddiasının araştırılmasını isteyeceğim

Atilla Peker: Korkut Eken bana, ‘Hepsini öldürmende mahzur yok’ dedi

Peker’den ‘beklenen’ paylaşım

Gençler Sedat Peker’de ne buldu?

AKP, Peker karşısında neden sessiz?

Peker’den 7’nci video: Artık parça parça değil, kütle kütle koparacağım

Peker’den 6’ncı video: Parça parça koparacağım; konuk oyuncu Demirören

Peker 5’inci videoda Soylu’ya seslendi: Her hafta bir kere canını yakacağım

Peker’den 4’üncü video: Soylu bana ‘Hakkında dosya hazırlanıyor’ dedi

Peker’den üçüncü video: Karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım

Sedat Peker’den ikinci video: AKP’li Tolga Ağar’ı işaret etti

‘Devlet büyükleri’ Sedat Peker’e teminat vermiş: Bana yapılanlar telafi edilecek