Pera Film, ‘Hiçbir şeyden korkmuyorum’ adlı onur ayına özel film programını duyurdu.

Pera Müzesi’ne bağlı Pera Film’in yapacağı gösterimler Pera Müzesi Oditoryumu’nda 28 Haziran-10 temmuz tarihleri arasında yapılacak.
Program’da gösterilecek Stephan Elliott’un yönettiği ‘Priscilla Çöller Kraliçesi’ 1994 yılında en iyi kostüm tasarımı dalında Oscar kazanmıştı. Bu yıl 30’uncu yılını kutlayan film, ihtişamlı kostümlerinin yanı sıra müzikleri ve Avustralya çölünün manzaralarıyla da öne çıkıyor.
John Cameron Mitchell’in çektiği ‘Hedwig ve Kızgın Çıkıntısı’, Doğu Almanya’da işlevsiz bir ailede büyüyen ve rock yıldızı olmayı hayal eden Hansel Schmidt’in hikâyesini anlatıyor.
Film gösterimleri indirimli müze giriş biletiyle izlenebilecek. İsteyenler biletlerini Biletix’ten veya Pera Müzesi resepsiyonundan da alabilir.
Gösterim programı şöyle:
*Priscilla Çöller Kraliçesi
28 Haziran Cuma, 19.00
6 Temmuz Cumartesi, 15.00
*Hedwig ve Kızgın Çıkıntısı
30 Haziran Pazar, 15.00
10 Temmuz Çarşamba, 19.00