Peker kendini ihbar etti: Çok suç çıkar

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Ordulu gazeteci Cihan Çakır’ı yerel seçimlerden önce tehdit ettiğini doğrularken, “Buradan çok suç çıkar” dedi.

Ordu’nun Ünye ilçesinde gazetecilik yapan Cihan Çakır, yerel seçimler öncesinde Sedat Peker’in kendisine ulaşarak ‘bakanlıktaki dostlarını rahatsız ettiği’ için haberlerinin kaldırılmasını istediğini söylemişti. Çakır, söz konusu bakanlığın ise içişleri olduğunu belirtmişti.

Peker Twitter hesabından Çakır’ın söylediklerinin doğru olduğunu belirterek şöyle yazdı: “Kendisine bir dostumu yollayarak AKP belediye başkanı ve diğer yetkililerle ilgili yazı yazmaması için uyardım. Samimi ikrar yapıyorum. Bu konuyu da araştırın kardeşlerim, buradan çok suç çıkar.”

Peker yeni videoda kim için ne dedi?

Peker’den 9’uncu video: Ben pisliksem pislik silsilesinin en alt seviyesindeyim

Peker 8’inci videoda Erdoğan’a seslendi: Delillerle anlatacağım, helalleşeceğiz abi

Peker’den 7’nci video: Artık parça parça değil, kütle kütle koparacağım

Peker’den 6’ncı video: Parça parça koparacağım; konuk oyuncu Demirören

Peker 5’inci videoda Soylu’ya seslendi: Her hafta bir kere canını yakacağım

Peker’den 4’üncü video: Soylu bana ‘Hakkında dosya hazırlanıyor’ dedi

Peker’den üçüncü video: Karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım

Sedat Peker’den ikinci video: AKP’li Tolga Ağar’ı işaret etti

‘Devlet büyükleri’ Sedat Peker’e teminat vermiş: Bana yapılanlar telafi edilecek