Adana’nın Kozan ilçesinde 24 yaşındaki Hayri Çığa, kuzeninin eşi bir çocuk annesi 25 yaşındaki Sema Yıldırım’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Fotoğraflar: DHA
Cinayet Karacaoğlan Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde gerçekleşti.
Çığa, 10 gün önce kendisini işten çıkartan dayısı Mehmet Yıldırım’ın lahmacun dükkanına giderek, birlikte çalıştığı dayısının oğlu H.’nin eşi Sema Yıldırım’ı çağırdı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, genç kadına bir şeyler anlatan Çığa, ardından otomatik tüfekle arka arkaya iki el ateş etti. Çığa, ardından aynı silahla kendini de başından vurdu.
Genç kadın dükkanda, Çığa ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çığa’nın işten atılmasının yanı sıra, birlikte olmak istediği Yıldırım kendisini reddettiği için cinayeti işlemiş olabileceği üzerinde duruluyor.