Menzil’in, İskenderpaşa’nın, İsmailağa’nın ya da Erenköycüler’in yaptığından neyi farklı yaptı Süleymancılarla Kuytulcular?
Süleymancılar ya da Kuytulcular kayıt dışı gelirleriyle vergi ödemeyip Vergi Usul Kanunu’na muhalefet ediyor da Menzilciler, İskenderpaşacılar, İsmailağacılar, Erenköycüler vergi rekortmeni mi oluyor?
Mesela Süleymancılarda “örgüt üyeliği” sayılan cemaat/tarikat üyeliği diğerlerinde ne olarak görülüyor?
Mesela cemaat/tarikat gelirleri hangi yöntemle toplandığında “suç geliri” oluyor? Süleymancıların ve Kuytulcuların gelir toplama ya da bu gelirleri sisteme dahil etme yöntemiyle Menzilcilerin, İskenderpaşacıların, Süleymancıların, Erenköycülerin yöntemleri arasında ne fark var?