Fransız sanatçı Saype, Hatay’da yıkıntılar arasında çizdiği resmi tanıttı
Saype adıyla tanınan Fransız arazi sanatçısı Guillaume Legros, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da yıkıma ve ardından bölgede gösterilen birlikteliğe dikkat çekmek amacıyla çizdiği, iç içe geçen tokalaşmış eller resmini tanıttı.
İsrail karşı saldırıda: 2 bin 215 Filistinli öldü, 8 bin 714 yaralı var
İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısının 2 bin 215’e yükseldiği bildirildi.
İsrail: Hamas, 126 İsrailliyi rehin aldı
AA, Gazze’deki haber ekibine ulaşamıyor
Netanyahu’dan kara harekatı sinyali
Ankara’da ‘facianın eşiğinden dönüldü’: YHT raydan çıktı, dört yaralı
Ankara Mamak’ta Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) test sürüşü sırasında raydan çıktı. Dört çalışan hafif yaralandı. CHP Sivas milletvekili Ulaş Karasu ‘facianın eşiğinden dönüldüğünü’ söyledi: “Oy ve şov uğruna hattı eksiklerine rağmen açtınız, vatandaşın can ve mal güvenliğini tehlikeye attınız.”
Okullarda teneffüslerden biri en az 20 dakika olacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için okullarda teneffüslerden birinin en az 20 dakika olması sağlanacak.