Fıkra gibi olay: 'Sahte' sanılan doktor 'gerçek' çıktı

İstanbul Esenyurt’ta özel bir hastanede, hastayla doktor arasında çıkan tartışmada başhekimin doktoru tanımaması üzerine ‘sahte’ olduğu sanılan doktorun ‘gerçek’ doktor olduğu ve arkadaşının yerine çalıştığı öğrenildi.

İHA’nın haberine göre Esenyurt’taki özel bir hastanede dün gece, Özgür Gündem yeğenini kusma, ateş ve halsizlik rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye götürdü. Muayene oldukları doktorun adıyla sıra aldıkları doktorun adının farklı olduğunu gören Gündem, şüphelenerek doktorun hastane kimlik kartını görmek istedi.

Bu isteğe doktorun ‘Hayır’ cevabını vermesi üzerine ikili arasında tartışma çıkarken, o sırada odaya giren başhekimin ‘Ben bu adamı tanımıyorum’ demesi üzerine ortalık karıştı.

Gündem, şahsın sahte doktor olabileceği üzerine hemen polis ekiplerine haber verdi. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Polis ekiplerinin gelmesi ile tartışma son bulurken, doktorun hastanede çalışmadığı öğrenildi. Başka bir doktorun kaşesiyle yarı zamanlı olarak hastanede görev yapan şahsın, kayıt dışı olarak çalıştığı tespit edildi.

Bir ‘sahte doktor’ da Mersin’de: Mesleği merak etmiş

Bir ‘sahte doktor’ daha: Hasta naklederken yakalandı

‘Sahte diploma’ soruşturması büyüdü, sahte ‘beyin cerrahı’ yakalandı

TTB: Bakanlık, Prof. Şenol’u tehdit eden aşı karşıtının sahte doktor olduğunu teyit etti

Sekiz ay boyunca şehrin en büyük hastanelerinden birinde çalışan sahte doktor yakalandı

Sahte doktor, ilaç almak isterken yakalandı: İkna olsunlar diye polislere steteskopunu gösterdi