Trump hastane çıkışı gömleğini yırtıp içine giydiği süpermen logolu tişörtü göstermek istemiş

Covid-19 nedeniyle üç gün hastanede yatan ABD Başkanı Donald Trump’ın taburcu olduktan sonra gömleğini yırtıp içindeki süpermen logosunu göstererek görüntü vermek istediği ortaya çıktı.

Fotoğraflar: AA/Warner Bros.

New York Times’ın haberine göre Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde üç gün kalan Trump hastane çıkışı böyle bir ‘müsamere‘ sahnelemeyi birkaç kez teklif etti.

Trump’ın ‘Hollywood’u kıskandıracak‘ senaryosuna göre hastane çıkışında önce zayıf ve sağlıksız görünecek, ardından takımının altına giyiği süpermen logolo tişörtünü gösterecekti.

Böylece Covid-19’u sonrası güç gösterisi yapacaktı. Sonradan bu fikirden vazgeçildiği belirtildi.

Trump’ın hastaneden çıkışı bu senaryo kadar olmasa da yine de kameralar için özenle sahnelenmiş bir andı.

Dünya, hastanenin altın kapılarından çıkışından baş parmak hareketine, yumruğunu kaldırmasından helikoptere yürüyüşüne özel olarak ışıklandırılmış bir ‘Trump corona virüsünü yendi‘ gösterisi izledi.

Trump üç günde nasıl ayağa kalktı: ‘Bu ilaçlarla tedavi edilen tek hasta olabilir’

Beyaz Saray’a dönen Trump: Korkmayın

Trump hastanede: Remdesivir veriliyor, birkaç gün kalacak

Trump ‘corona’ya yakalandı