• SANAT
  • 9 SORUDA
  • DİKEN ÖZEL
  • GÜNÜN 11'i
  • DİKENLİK
  • AKŞAM POSTASI
  • SPOR
  • VPN HABER

Diken

Yaramazlara biraz batar!

  • VİTRİN
  • AKTÜEL
  • EKONOMİ
  • ANALİZ
  • DÜNYA
  • MEDYA
  • KEYİF
  • YAZARLAR
  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Site toplantısı basıp küfürler yağdıran Ali Ağaoğlu: S..tir git dedim, şiddet yalan

17/04/2015 10:03

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan müteahhit Ali Ağaoğlu, kendisine ait sitedeki aidat toplantısını basıp, site sakinlerine küfürlerle saldırdığı görüntülere ilişkin konuştu. Ağaoğlu, “Siteyi gezerken biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Bende s.r git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan” dedi.

Video görüntüleri ortaya çıkmıştı

İstanbul Başakşehir’deki Ağaoğlu My World Europe sitesinde kurulan My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Ağaoğlu tarafından atanan mevcut yönetimin değişmesi için toplantı düzenlemişti.

Ağaoğlu, derneğe 30-40 kişilik bir koruma ordusuyla toplantıya baskın düzenleyerek site sakinlerinden avukat Müslüm Erçetin’e ‘Sen misin o i.ne?’ diye sormuş, Erçetin’in ‘Arkadaşlar şahit misiniz?’ sözleri üzerine ‘Evet şahit senin ananı s…’ diye karşılık vermişti.


BirGün’den Rabia Yılmaz’ın ulaştığı olay anına dair video kaydı şöyleydi:

Videoda, Ağaoğlu’nun site maliklerine ”Beğenmeyen parasını alsın, çeksin gitsin. İki tane zibidi, o… çocuğu sebeplenecek diye buranın huzurunu bozdurmam. Burada Ağaoğlu yazıyor” dediği görülmekteydi.

Olayın ardından site sakini avukat Erçetin, darp edildiği gerekçesiyle Ağaoğlu ve yanındaki korumalarından şikayetçi olmuştu.

Hürriyet’ten Gülistan Alagöz’e konuşan Ağaoğlu, video kaydında site sakinlerine peş peşe küfür ve tehditler yağdırdığı ve itiş kakış yaşandığı görülmesine rağmen, olayı basitleştirme yoluna gitti.

Söze, ‘Ben tüm sitelerimi gezip bilgi alırım. My World Europe’yi de gezdiğim doğru’ diye başlayan Ağaoğlu, “Gezi sırasında biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Bende s. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan” diye konuştu.

Sitede isyana yol açtı

ali agaoglu protesto1

Fotoğraf: DHA

Site sakinlerinden oluşan yaklaşık 300 kişilik bir grup, yaşanan bu olayı protesto için ‘Sitemiz bizimdir bizim kalacak’, ‘Baskıya karşı omuz omuza‘ sloganlarıyla dün akşam bir eylem gerçekleştirdi.

Ağaoğlu tarafından darp edildiğini söyleyen ve şikayetçi olan My World Europe Sitesi Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı avukat Müslüm Erçetin, sitede dernek kurmalarına yol açan sorunlara ilişkin şunları söyledi:

“Yaşadığımız site 3 bin konutluk Ağaoğlu tarafından yapılmış bir site. İki yıldır oturuyoruz ve Ali Ağaoğlu tarafından atanan yöneticiler burayı yönetiyor. Aylık 1 milyon liralık bütçesi var. Atanmış bu yönetim, hiçbir denetime tabi olmadan bu paraları harcıyor. Beklediğimiz hizmetleri vermedikleri için bu derneği kurduk. Yasal sınırlar içerisinde mücadele başlattık. Biz Ağaoğlu’na kat mülkiyeti kanununun gereğini yapın dedik. Geçici yönetimin bir yıllık süresi vardır ve bu süre dolduktan sonra seçim yapılması gerekir. Seçilen yöneticilerin yönetmesi gerekir. Burada çok büyük paralar döndüğü için buna yanaşmadılar.”

ali agaoglu protesto2

Erçetin, saldırının nasıl gerçekleştiğini ise şöyle anlattı: “Bugün noter getirdik. Noter üyelerin avukata vekalet için üyelerin imzalarını alacaktı ve dava açılacaktı. Sabah 9.30’da toplantıya başladık. Biz toplantıdayken Ali Ağaoğlu’nun siteye helikopterle geldiğini öğrendik. Bir süre sonra en önde Ali Ağaoğlu olmak üzere 30 kişilik grup buraya saldırı yaptı. Bunların hepsi site güvenlik kameralarına kayıtlıdır. En önde Ali Ağaoğlu kapıyı tekmelediler. Direk küfürle başladı. Yüzüme yumruk attı. Bizzat Ali Ağaoğlu tarafından yüzüme yumruk atıldı. Sonra yanındakilerle birlikte sürükleyerek odadan dışarı attılar. Aramam üzerine polis geldi. Şikayetçi olduk. Hukuki süreç başlamıştır. Bundan sonra mahkemede hesabını soracağız. Dernek içindeki resmi kayıtlarımızı aldılar. Masalar sandalyeler yerlerde, Bize ait resmi binanın anahtarını değiştirmişler. Biz bundan şikayetçi olunca suç olduğunu anladılar ve yeni anahtarı getirdiler, biz almadık savcılığa götürün dedik.”

Site sakinlerinden Tuncay İnceci ise, “Biz dernekte noter huzurunda imza topluyorduk. Biz konuşmak için geldiğini düşünürken bir anda küfür etti. Dernek başkanımızı darp ettiler. Halen şoktayız. Ali Ağaoğlu gibi birisinden böyle bir şey beklemezdik” dedi.

Kategori:Aktüel

SON HABERLER

Trump: Herkes Tahran'ı derhal terk etmeli

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın nükleerle ilgili anlaşmayı imzalamamasına tepki göstererek “Herkes Tahran’ı derhal terk etmeli” dedi.

Artvin merkezli soruşturmada üç gazeteci tutuklandı

Artvin merkezli bir soruşturmadan gözaltına alınan gazeteciler Ozan Cırık, Eylem Yılmaz ve Dicle Baştürk tutuklandı.

KKTC'de siren ve sığınak tatbikatı yapılacak 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sivil Savunma Teşkilatı, siren ve sığınak kullanımı tatbikatı yapılacağını duyurdu.

İsrail: İran'a ait iki F-14 uçağını vurduk

İsrail ordusu (IDF), Uluslararası Tahran Havalimanı’nda İran’a ait iki F-14 tipi uçağı, insansız hava aracıyla (İHA) vurduğunu duyurdu.

Kumar borcu olan 26 yaşındaki polis intihar etti

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek borçları olan 26 yaşındaki polis memuru intihar etti.

The Guardian: Türkiye, 'Ermeni soykırımı' yüzünden rezil oldu
çArşı: Beşiktaş, 'Milletin a…. koyacağız' diyenlerle saf tutanların değil halkın takımı olarak kalacak

Ara

DİKEN’İ TAKİP EDİN

Osman Kavala 2 bin 785 gündür hapiste

YAZARLAR

Ofansif mizah örneği olarak birkaç anayasa maddesi

Murat Sevinç

İnsan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi?

Psk. Dr. Feyza Bayraktar

Roma dondurması meselesi

Elvan Uysal Bottoni

Gelecekten ses veren siyasetçiler…

Murat Sevinç

İşgalci kelimeler

Mustafa Dağıstanlı

Dere Sokak Üçlemesi, 'Körfez'le sona eriyor

Behzat Şahin

Yanlış 'tarafında' bu ısrar acep nedendir?

Mustafa Dağıstanlı

GÜNÜN 11’İ

Erdal Sağlam: Haziranda merkezin faiz indirim ihtimali kalmadı 

İbrahim Daş: İran yalnız bırakılmıştır…

Fehim Taştekin: 'Ahtapot Doktrini', bir örümcek stratejiyle kollardan başa doğru saldırgan ağlarını örüyor

Deniz Zeyrek: Ulus devlet tartışmaları yeniden hortladı

Kemal Okuyan: Yıkılsın deyince yıkılmıyorlar!

Zeynep Aktaş: Altın fonları öne çıkan yatırım araçlarından

Aziz Çelik: Hükümet oyaladıktan sonra kamu işçisine adeta hakaret edercesine yüzde 16 zam teklif etti

Demet Erciyes: Kadmiyumun insan sağlığı üzerindeki etkileri yavaş ama yıkıcıdır

Ahmet Hakan: İran toplumunda bu adamın karşılığı, Ali Babacan'ın bizdeki karşılığının bile bin iki yüz kilometre gerisinde

Mehmet Ocaktan: Yahudi milleti için acı olan şu ki bugün İsrail'i bir katiller çetesi yönetiyor

Bekir Ağırdır: Bahçeli'nin yeni anayasa çağrısı, köklü bir rejim düzenlemesi niteliğinde

  • 9 SORUDA
  • YAZARLAR
  • AKTÜEL
  • ANALİZ
  • DİKEN ÖZEL
  • DİKEN'E TAKILANLAR
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • KEYİF
  • MEDYA
  • POPÜLER BİLİM
  • SANAT
  • BU GAZETE…
  • DİKEN 10 YAŞINDA
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik ilkeleri
  • Çerez politikası

"Genç gazeteci arkadaşlarıma! Bu meslek yorucu bir meslektir. Ama, insan büyük bir zevkle çalışır. Kalemine daima efendi kal, uşak olmamaya gayret et. Mecbur kalırsan kır, sakın satma." Sedat Simavi

×