Putin geri geldi: Hayat, dedikodu olmadan sıkıcı olurdu

 

10 günlük bir aranın ardından ilk kez kameralar karşısına çıkan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hakkında çıkan komplo teorileri için, “Hayat, dedikodu olmadan sıkıcı olurdu” dedi.

Fotoğraf: Reuters
Fotoğraf: Reuters

 

5 Mart’tan bu yana kameralar karşısına çıkmayan Vladimir Putin, planladığı şekilde Kırgızistan Devlet Başkanı Almazbek Atambayev’le St.Petersburg’da bir araya geldi.

Ağır bir grip geçirdiğini ve bu nedenle dinlediğini belirten Putin, bu süreçte hakkında çıkan dedikodular için “Hayat dedikodu olmadan sıkıcı olurdu” yorumunu yaptı.

Rus lider son olarak 5 Mart’ta İtalya Başbakanı Matteo Renzi’yle bir araya gelmiş, daha sonraysa kamera karşısına çıkmamıştı.

Bu süreçte Putin’in öldüğü, kız arkadaşı Alina Kabayev’in doğum yaptığı ve Kremlin’de darbe girişimi yapıldığı gibi çeşitli söylentiler çıkmıştı.