Bugün karşısında yer aldıkları iktidar partisinde adalet bakanlığı yapmış Sadullah Ergin ile İçişleri Bakanlığı yapmış İdris Naim Şahin, düzmece belgeler, uyduruk gizli tanıklar, sefil savcıların “pusu davasına” seyirci kalarak destek oldular. Şimdi rüzgar muhalefetten yana esmeye başladı. Ve bu iki isim, Millet İttifakı partilerince seçilebilecek yerlerden listeye milletvekili adayı oldular. Sadullah Ergin, “İnsan suya düştüğü için değil sudan çıkamadığı için boğulur” gerçeğini bildikleri için Millet İttifakı milletvekili adaylarına oy atma kararı vermiş vatandaşların haklı eleştirilerine karşılık; “sizi anlıyorum, adaylıktan çekiliyorum” diyebilirdi. Demedi. “Ben adalet bakanı olduğumda davlar başlamıştı… AKP’nin FETÖ ile işbirliği günahında en az payı olanlardan biri benim” türü bahaneler sergiledi.
SON HABERLER

Depremin bilançosu: İki yaralı, üç bina çatlağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün Bursa açıklarında meydana gelen depremin bilançosunu açıkladı.

16’ncı gün: Kayıp yedi denizci hala bulunamadı
Zonguldak’ta kuru yük gemisinin batmasıyla kayboldan yedi denizci hala bulunamadı.

Naci Görür: Kırılan fay güney kolda, şu an bir sıkıntı görmüyorum
Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara’da meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin Kuzey Anadolu Fay (KAF) hattının güney kolu olduğunu belirterek “Şu an bir sıkıntı görmüyorum” dedi.

Time seçti: 2023’ün en iyi 10 dizisi
TIME dergisinin televizyon eleştirmeni Judy Berman, 2023’ün orijinal fikirlere dayalı en başarılı 10 dizisini seçti.

Göcek koylarında bakanlık eliyle ‘talan’: ‘Kıyılar halkındır’
Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Göcek koylarında günübirlik tesis için inşaatlar başlayacak. Bunlardan biri Osmanağa koyu. CHP’li Fethiye Belediyesi sit alanındaki koya inşaat için yapı ruhsatını verdi.