Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, bir kulüp başkanıyla dört saat yemek yediğine dair, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın gündeme getirdiği iddiayı yalanladı. Namoğlu, “Hiçbir kulüp başkanıyla değil dört saat, dört dakika bile yemek birlikteliğim olmamıştır” dedi.
‘Geçmişim, kişiliğimin garantisidir’
![](https://www.diken.com.tr/wp-content/uploads/2017/01/namoglu-son.jpg)
Fotoğraf: DHA
DHA’nın haberine göre, kulüp başkanlarıyla telefonla ve federasyonun Riva’daki tesislerinde karşılıklı görüşmeler yaptığını belirten Namoğlu, şöyle devam etti: “Bu görüşmelerin son derece medeni bir davranış olduğu inancındayım. Şahsıma yönelik bu ithamı aynı Serkan Çınar’ın mentörlüğünde ima edildiği gibi yanlış bilgilendirmeden kaynaklandığı açıktır. Benim geçmişim, kişiliğimin garantisidir.”
Aziz Yıldırım ne demişti?
Sarı-lacivertlilerin Şükrü Saracoğlu’nda Adanaspor’la 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından konuşan Yıldırım, “MHK başkanı bir kulüp başkanıyla oturuyor, dört saat yemek yiyor. Bir defa da değil iki defa Bir defa bizimle konuşmuş mu acaba? Söyledikleri hareketleri yazıyorsun kendilerine, inkar ediyorlar” demişti.
Devleti ‘göreve çağıran’ Aziz Yıldırım: Hakem terörü var, futbola el atın
MHK Başkanı Namoğlu’nu ‘istifaya çağıran’ Fenerbahçe ‘PFDK’lık’ oldu
İstifaya çağrılan MHK Başkanı Namoğlu ‘yanlış anlaşılmış’: Fenerbahçe aleyhine hakem hataları ilelebet devam etmez
MHK Başkanı Namoğlu’nu ‘çözüm üretemiyorsa’ istifaya çağıran Fenerbahçe: Ya kapasitesi bu kadar ya da kötü niyetli