'Militan analist' Tezcan'dan PÖH'e çağrı: Hainler bugün 18:30'da Maçka Parkı'nda

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı militanca savunmasıyla tanınan yazar ve analizmerkezi.com yayın yönetmeni Fatih Tezcan, Maçka Parkı’ndaki ağaç sökümünü protesto için yapılan çağrıyı Polis Özel Harekat (PÖH) ve çevik kuvvete ‘havale etti’.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütülen Dolmabahçe-Levazım tüneli projesi kapsamında daha önce büyük bölümü alüminyum plakalarla kapatılan Maçka Parkı’nda ağaç sökme işlemleri dün başlamıştı.

Taksim Gezi Parkı adlı Twitter hesabı “Maçka parkı için nöbetteyiz! 13 Şubat 18.30’da herkesi ses olmaya çağırıyoruz. Maçka parkı halkındır, İstanbul’un sonunu hazırlayan kent suçu projelerinize halkın onayı yoktur! Ranta, talana geçit vermeyeceğiz!” sözleriyle yaşam savunucularına çağrı yapmıştı.

Tweeti paylaşan Tezcan şöyle yazdı: “Sevgili PÖH ve Çevik Kuvvet Timlerimiz! Afrin’e gidemediniz diye içiniz mi yanıyor? Hainlerle karşılamadınız diye hayıflanıyor musunuz? Üzülmenize gerek kalmadı! Afrin ayağınıza geldi! Hainler bugün 18:30’da Maçka Parkı’ndalar! Bileğinize Kuvvet!”

Hızını alamayan Tezcan, ikinci tweetinde CIA’in 2018’te Türkiye için ‘kaos planı’ olduğunu öne sürdü.

Tezcan şöyle devam etti: “İşbirlikçilerin ‘Koç’ gibi paraları ve FETÖ, PKK, DHKP-C destekleri varken bir yerden başlamak zorundalar. Maçka Parkı haberlerini gördüğüm an ‘Senaryo anlaşıldı, PKK’ya Afrin desteği için yine ağaç bahanesi’ demiştim, aynen öyle de oldu…”

‘Eskisinden yeşil olacak’ denmişti: Maçka Parkı’nda ağaçların sökülmesine başlandı