Baştan belirteyim CHP ve HDP’nin aday profillerinden çok memnunum. Evrensel ölçütlerde özgürlüklerin ve adaletin bu adaylarla temsil edileceğine hiç şüphem yok.
Garo Paylan: HDP’nin İstanbul adayı. Yoldaşım, arkadaşım, aile dostum. Sadece sembolik olarak Ermeni aday kontenjanını dolduracak gibi durmuyor. Gerek Ermeni toplumunun dertlerini, gerekse tüm memleketin karşılaştığı problemleri göğüsleyecek kadar cesur ve çalışkan bir vekil olacak.
Selina Özuzun Doğan: Türkiye Ermeni toplumunun büyük toplumla ilişkilenmesi, sorunların ortaklaşması için uzun süredir emek veren, donanımlı ve başarılı bir aday. Çok eski arkadaşım. CHP’nin Selina’yı İstanbul’da 1. sıraya koyarak verdiği mesaj ise devrim niteliğinde.