Erdoğan-Özel görüşmesi 11 Haziran'da

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile 11 Haziran’da görüşecek.

Fotoğraf: AA

Görüşme saat 4’te CHP genel merkezinde.

Erdoğan ve Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda kısa bir sohbet ettikten sonra randevulaşmıştı. İlk baş başa görüşme ise 2 Mayıs’ta AKP Genel Merkezi’nde yapılmıştı.

Özel, görüşmenin ardından olumlu sonuçlar doğacağına ilişkin ‘iyimser’ olduğunu vurgulamıştı.

CHP lideri görüşme hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Geçtiğimiz hafta görüşmüştük, özel kalem müdürlerimiz bugün son bir görüşme gerçekleştirip günü netleştireceklerdi. O yüzden dün, bugün açıklayabileceğimizi söylemiştik. Gelecek hafta, 11 Haziran günü saat 16.00’da Sayın Cumhurbaşkanı’nı genel merkezimizde ağırlayacağız. Gün ve saat bu şekilde netleşmiş oldu, kendilerini bekliyoruz.”

Ziyaretlerin aynı heyetlerle yapılacağını belirten Özel, oturma düzeninin nasıl olacağı hakkındaki sorulara da şöyle yanıt verdi: “İki siyasi partinin genel başkanları nasıl oturması gerekiyorsa o şekilde Sayın Cumhurbaşkanı’nı ağırlayacağız.”

Dervişoğlu: Akşener ile Erdoğan Türkiye’nin temel meselelerini konuştu

Özel, Şenyaşar’ın talebini Erdoğan’a iletecek

Özel umduğunu bulamadı: Yargıtay ataması ‘normalleşme’ye uygun değil

Özel, Erdoğan’dan sonra Kılıçdaroğlu’yla görüştü

Özel ‘iyimser’ ayrıldı: Olumlu sonuçlar doğuracak

8 yıl sonra ilk: Erdoğan CHP lideriyle görüştü

Özel’in Erdoğan’a neler ileteceği netleşti

Erdoğan Özel ile görüştü