Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’ya düzenlenen silahlı saldırının sorumlusu olarak aranan Cherif Kouachai ve Said Kouachai’nin yerinin belirlendiği bildirildi.
Saldırının diğer faili Hamid Murad teslim olmuştu.
Fransız haber ajansı AFP, katliamın iki şüphelisi, Paris’in kuzeydoğusundaki Oise ve Aisne bölgeleri arasında görüldüğünü duyurdu. Kar maskesi taktığı ve silahlı olduğu belirtilen iki şüphelinin plakası kapatılmış bir araç kullandığı ifade ediliyor.

Aisne’deki bir benzin istasyonu sahibinin, iki saldırganı tanıdığını bildirmesinin ardından, istasyonun çevresi çevirldi ve aramalar bu bölgede yoğunlaştırıldı. Terörle mücadele ekipleri de bölgeye sevkedildi, aynı zamanda bölgede ulusal güvenlik alarmı verildi.
Saldırganlar 20 kilometrelik bir çember içinde aranıyorlar. Bazı iddialara göre de bir evin etraf sarılmış durumda.