Mehmet Ocaktan: Düşman icat etme konusunda yapay zekaya bile külahını ters giydirecek profesörlerimiz var

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Meğer İsrail, MOSSAD ve ABD destekli hain odaklar borsamıza sızmışlar, “milletin emanetine sahip çıkan, milletin paralarını, milletin kuruşlarını” gözleri gibi koruyan, bazı dindar insanların kalplerini teslim alarak, onları milletin emanetine göz diker hale getirmişler.

Bu kadarı da olmaz artık! Biz ki Türkiye’de bugüne kadar olup biten bütün karışık işlerin, kirliliklerin arkasında bizi çekemeyen ‘dış güçler’i aramış ve hiç zaman kaybetmeden de bu hainleri bularak halkımıza ilan etmiş bir milletiz.

Her ne kadar gelişmiş dünya ile bilimsel ve teknolojik alanda rekabet etme konusunda, yeterli sayıda bilim ve düşünce insanlarına sahip değilsek de bizim de bazı maharetlerimiz var yani.

Çok şükür, düşman icat etme konusunda yapay zekaya bile külahını ters giydirecek profesörlerimiz, ‘Milli Müslümanlarımız’ var ve onlar bu tür alengirli işlerde çok başarılıdır!

İşte bu ‘dış düşman’ mucidi profesörlerimizden birisi olan Ahmet Akgündüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda demiş ki: 

“Ulaşabildiğim bilgilere göre, fon fırtınasının arkasında İsrail, MOSSAD ve hatta ABD var. Cumhurbaşkanı ve bütün devlet erkânının çok dikkatli olması zaruridir. Hedef cumhurbaşkanımız ve dünya gücü haline gelen devletimizdir. Muhalefete akan kanalizasyonlar, bahsettiğim kanallardan gelmektedir. Dikkat!”

Mehmet Ocaktan’ın yazısı