Okura not:
Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.
Daha birkaç gün önce, laik Cumhuriyete karşı terörist bir örgüt kurup on binlerce insanın katledilmesinden sorumlu olan PKK elebaşısı Öcalan’a çağrıda bulunarak TBMM’de konuşmasını öneren Bahçeli, 29 Ekim’de utanmadan Cumhuriyetin 101. kuruluş yılını kutlayacak.
22 yıldır laik Cumhuriyeti yok etmek için elinden gelen her şeyi yapan, hukuk devletini yıkan, anayasayı çiğneyen AKP’li cumhurbaşkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle “Külliye”de resepsiyon verecek; sürekli Cumhuriyetin altını oyanlar sıraya girip sahte kutlama törenine katılacak.
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, geçmişte yaptığı gibi yine FETÖ’nün fikir babası Saidi Nursi’nin sözünü alıntılayarak mı Cumhuriyet düşmanlığını ortaya koyar bilmiyorum ama bu kez bunu AKP’nin TBMM’ye soktuğu bir milletvekili olarak sergileyecek.