Yılmaz Özdil'den 'Jet Fadıl'ın tutuklanmasına 'itiraz': Dokunmayın Fadılıma

 

Kamuyounda ‘Jet Fadıl’ olarak bilinen işadamı Fadıl Akgündüz’ün ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla tutuklanmasının ardından ‘ironik’ bir yazı kaleme alan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, “Tutuklanması hukuk skandalıdır, zulümdür. Dokunmayın Fadılıma” dedi.

yilmaz ozdil - fadil akkgunduz

Bu değerli işadamımıza çok büyük haksızlık yapıldı

‘Dokunmayın Fadılıma…’ başlıklı bugünkü yazısına “Jet Fadıl tutuklandı. Bence bu değerli işadamımıza çok büyük haksızlık yapıldı” diyerek başlayan Özdil, yakın geçmişte ‘dolandırıcılık’ suçlamasıyla hakkında sayısız dava açılan, tutuklanan ve gazetelere manşet olan Akgündüz’ün her seferinde nasıl ‘yırttığını’ anlattı.

Dokunmayın Fadılıma

Akgündüz’ün mahkemede kendini savunurken, “8 bin 400 kişiye sattım, bunların arasında milletvekilleri, bankacılar, işadamları gibi münevver insanlar var, bu kadar münevver insanların hepsini kandırmış olabilir miyim” dediğine dikkat çeken Özdil, yazısını şöyle sonlandırdı: “İşte tam bu sebeple… İtibarlı Fadıl bey’i tutuklayarak, kendisine büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. İddiaya girerim, bugün dışarı salsalar, cezaevinin kapısında para toplamaya başlar. Sayın ahalimiz de yeni projesine para ödemek için kuyruğa girer. Dolayısıyla… Bana sorarsanız, böyle başa böyle taraktır, memlekete ekonomi bakanı olacak kadar mübarek bi adamdır. Tutuklanması hukuk skandalıdır, zulümdür. Dokunmayın Fadılıma.”

‘Jet Fadıl’ nitelikli dolandırıcılıktan tutuklandı

Kanat Atkaya: Sistemin ve insanımızın kurdudur Jet Fadıl abimiz…

Jet Fadıl seçime ‘dedeleri’yle giriyor: İbrahim Hakkı Hazretleri’nin 6, İsmail Fakirullah Hazretleri’nin 8’inci kuşak torunuyum

‘Dokunulmazlık kartı’ için bir kez daha aday olan ‘Jet Fadıl’ halaylarla seçim bürosu açtı

‘Benim neyim eksik’ der gibi: ‘Jet Fadıl’ dokunulmazlık için yine Meclis kapısına dayandı

‘Paralel yapı bana suikast düzenledi’ diyen ‘Jet Fadıl’ Erdoğan’dan yardım istedi

Yine yaptı Fadıl’lığını: Maldivler projesi de mahkemelik!

Jet Fadıl ‘komün’ kuruyor: Sonsuza kadar aidat, elektrik, su faturası yok!

‘Jet Fadıl’ 4 milyar dolarlık vergi borcunu nasıl sıfırladı?

Helal turizmde zirve: ‘Caprice’li Müslümanlar