• SANAT
  • 9 SORUDA
  • DİKEN ÖZEL
  • GÜNÜN 11'i
  • DİKENLİK
  • AKŞAM POSTASI
  • SPOR
  • VPN HABER

Diken

Yaramazlara biraz batar!

  • VİTRİN
  • AKTÜEL
  • EKONOMİ
  • ANALİZ
  • DÜNYA
  • MEDYA
  • KEYİF
  • YAZARLAR
  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Peker: Kolombiya'dan gelen kokain hattı çökertildi haberlerine asla inanmayın

04/10/2021 21:29

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Kolombiya’dan gelen kokain hattı çökertildi, baronlar yakalandı haberlerine asla inanmayın” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Peker, örgütüne yönelik operasyonların ardından video çekip paylaşmaya başlamıştı. Tweet atarak iktidar hakkında yeni iddialar ortaya atmayı sürdüren örgüt lideri, bir süredir yeni video atmıyor.


Peker, bugünkü Twitter paylaşımında şunları kaydetti: “Kolombiya’dan gelen kokain hattı çökertildi, baronlar yakalandı haberlerine asla inanmayın. Bu yakalananlar göstermelik küçük satıcılar. Altı ayrı baronda yakalandığını söyleyen (ayrı ayrı operasyonlarda yakalanan) 70 kilogram, Kolombiya’dan gelen 4 ton 900 kilogram kokainin sahibi kim?

Mersin Limanı’nda yakalanan 1 ton kokainin sahibi kim? İzmit körfezde yakalanan 500 kilogram kokainin sahibi kim? Siz eziksiniz lan. Kendi ortaklarınızı haklamak için yalandan hikaye uyduruyorsunuz. Namusluysanız cevap verin.

Altı baron yakalandı operasyonunun ilk başlama tarihi ocak ayı sözlü olarak polislere talimat verdiniz Sedat Peker’in bu şahıslarla ilgisi var mı diye. İlk videoyu 2 Mayıs’ta yayınlayınca 3 Mayıs’ta bu operasyona istihbarat notu diye yazılı olarak benim ismimi dahil ettiniz ismi Levent olan soyadını şimdi hatırlayamadığım bir kişi üzerinden. 

Bilmem kaç sene önce bu şahısla resmin varmış. Siz devletin namusunu yere düşürdünüz. Her zaman söyledim, devletin sahibi olduğu tek şey namusu ve sözüdür. Kendilerini tanımıyorum ancak Ankara Adliyesi’ndeki bazı sayın savcılar operasyon günü yani 4 – 5 gün önce Sedat Peker’in ismini bu dosyadan çıkarın adliyemiz komik duruma düşer dediler.

Ayrıca da 4 sene önce Sedat Peker tweet yayınlamış bu şahıs ismimi kullanıyor ben bu şahsı tanımam demiş, hiç bir delil yok hangi sebeple Sedat Peker’i bu dosyaya dahil edeceğiz demişler.Bu operasyonun başında süslü sülümanın manevi evladı, organize suçlardan sorumlu genel müdür yardımcısı Resul Hor (Sezgin Baran Korkmaz’ı İçişleri Bakanlığı’na çağıran ve birçok olayda ismi olan) ve tabii ki Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz (süslü süleymanın manevi evlatlarından). İşin en komik yanı İstanbul Emniyeti’ne haber vermeden Ankara polisi İstanbul’da haber yapıyor.  (bu İstanbul polisi için nasıl bir mahcubiyettir kim bilir?).

Bu bilgiler bana nasıl geldi diye boşuna cadı avına çıkmayın çünkü bu ülkede namusu aldığı maaştan yüksek olan çok bürokrat var. Kim bilir hangisi yollamıştır? Daha önce de söyledim, yenileceksiniz. Çünkü siz gayretullaha savaş açtınız.

İstediğiniz kadar benim adımı uyuşturucu, tecavüz ve bunlar gibi kötü suçlarla yan yana getirmeye çalışın, başaramayacaksınız. Defosu olan bir insan sizin gibi dünyanın en büyük suç örgütüyle onuru için savaşa girmeyi göze alamaz.”

BAE’den Peker’e yeni kısıtlama

Peker’in paylaşımlarına BAE’den engel: Tweetleri gazeteci Erk Acarer aktardı

Kategori:Aktüel

SON HABERLER

Erdoğan: CAATSA'da yumuşama var

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD’nin Türkiye’ye dönük CAATSA yaptırımlarında bir yumuşama olduğunu söyledi ve ekledi: “Dostum (ABD Başkanı Donald) Trump’ın göreve gelmesiyle birlikte bu konularda daha açık, daha yapıcı, daha samimi bir iletişime kavuştuk.”

Hindistan'da gündem Türkiye'ye boykot

Son dönemde Pakistan’la çatışmalar yaşayan Hindistan’da, Türk malları ve şirketlerine dönük ‘Önce Millet’ adlı boykot hareketi başlatıldı.

Erdoğan'dan 'Lozan' tepkisi: Duymuyor uyduruyorlar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhalefetin PKK’nın Lozan vurgulu açıklaması üzerinden iktidarı hedef almasına tepki gösterdi: “Sizler duydunuz mu benden? Bunun ‘terörsüz Türkiye’yle yakından uzaktan alakası yok. Bunlar maalesef duymuyorlar, uyduruyorlar.”

İmamoğlu: Silahların susması tek başına barış anlamına gelmez

Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Avrupa Günü’ resepsiyonuna mesaj yolladı: “Adil bir toplumsal ve siyasi düzen kurulmadan, kalıcı barışa ulaşmak mümkün değildir.”

Rihanna üç yıl sonra Şirinler filmi müziğiyle dönüyor

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 18 Temmuz’da vizyona girecek yeni ‘Şirinler’ filmi için seslendirdiği ‘Friend of Mine (Benim Arkadaşım)’ adlı şarkısıyla dönüyor.

e-Devlet: Dijital altyapılardan veri sızıntısı iddiası gerçeği yansıtmamakta
Son 24 saat: 28 bin 810 vaka, 248 can kaybı

Ara

DİKEN’İ TAKİP EDİN

Osman Kavala 2 bin 755 gündür hapiste

YAZARLAR

Senyör Amicis'in gazına geldim 

Behzat Şahin

Özel, İmamoğlu ve Yavaş'ın 'özenli' açıklamaları üzerine…

Murat Sevinç

Yeşil zeytini neden yemedin Sait?

Ayhan Tinin

Editör eksikliği fazlalık yaratır

Mustafa Dağıstanlı

Anne dediğin başlangıçtır

Psk. Dr. Feyza Bayraktar

Dilsiz bir ülkenin çığlığı

Psk. Dr. Feyza Bayraktar

Sırrı Süreyya Önder'in 'Cumhuriyet' eleştirisi üzerine…

Murat Sevinç

GÜNÜN 11’İ

Berkant Gültekin: Saray, demokrasi musluğunu uygun gördüğüne açacağının sinyalini veriyor

Salih Cenap Baydar: Demokrasinin özü hesap soran vatandaş, hesap veren siyasetçidir

Remzi Özdemir: Türkiye'de en büyük sorun gelir adaletsizliği

Attila Aşut: Arapça sevdalısı siyasetçiler tehlikeli sonuçlar doğuracak sözcükleri kullanırken kılı kırk yarmalı…

Orhan Gazi Ertekin: Aleviler, Kürtlerin kaçınılmaz olarak dahil olacağı anayasal sürece hazırlandılar mı? 

Özgür Orhangazi: Dış sermayeye yapılan ödemeler 2025'in ilk çeyreğinde 6,5 milyar dolara ulaştı

Ender İmrek: Çözüm süreci sağlam hukuki güvenceler, uluslararası gözetim ve toplumsal seferberlikle doğru hatta ilerleyebilir

Orhan Gökdemir: Halk demokrasisine ihtiyacımız var

Umur Talu: Ne iktidar devletinin ne de 'devlet'in özündeki nefret ve şiddet bitiyor

Emin Çölaşan: AKP'li belediyelerde yolsuzluk molsuzluk yok, tertemiz!

Onur Çanakçı: Kronikleşen kriz hali

  • 9 SORUDA
  • YAZARLAR
  • AKTÜEL
  • ANALİZ
  • DİKEN ÖZEL
  • DİKEN'E TAKILANLAR
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • KEYİF
  • MEDYA
  • POPÜLER BİLİM
  • SANAT
  • BU GAZETE…
  • DİKEN 10 YAŞINDA
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik ilkeleri
  • Çerez politikası

"Genç gazeteci arkadaşlarıma! Bu meslek yorucu bir meslektir. Ama, insan büyük bir zevkle çalışır. Kalemine daima efendi kal, uşak olmamaya gayret et. Mecbur kalırsan kır, sakın satma." Sedat Simavi

×