Enteresan tarafı eğer 6 ay ya da 1 yıl gibi bir erteleme söz konusu olursa yaşanacak ekonomik enkaz altında baraj sorunu ile bile karşı karşıya kalabilir Cumhur İttifakı… Nitekim büyük afetlerin faturaları yaklaşık 6 ay ile 1 yıl arasında çıkmaya başlar. Zaten ekonomisi sallantıda olan bir ülkeyi dümdüz eder… 99 yılında yaşanan depremin 2001 krizine etkisi olmadı mı? Üç partiyi tamamen yıktı, aradan AKP sıyrıldı… Bu sefer bu depremin hiçbir sonucunun olmayacağını düşünecek kadar saf olamazlar. Fatura en az 100 milyar dolar… Zaten eksi rezervlerle idare etmeye çalışan bir Türkiye var. Bırakın AKP’yi, kim gelirse gelsin bu enkazın altından zor çıkar!
SON HABERLER

Meteoroloji 32 ili ‘sarı’ ve ‘turuncu’ kodla uyardı
Meteoroloji, kuvvetli yağış nedeniyle beş ili ‘turuncu’ 27 ili de ‘sarı’ kodla uyardı.

Akrabalarınızla aranıza nasıl sınır koymalısınız?
Uzmanlar, aile ziyaretlerinde kendinizi alaycı iğnelemelerden, dikenli gözlerden ve soru bombardımanından korumanın yollarını anlattı.

Ronaldo’dan yeni rekor
Cristiano Ronaldo, kariyerindeki 1200’üncü maçına çıktı ve 868’inci golünü attı.

Time’a göre yılın en iyi 10 oyunu
ABD’de haftalık yayınlanan Time dergisi, oyunlarla dolu bir yılı geride bırakmaya hazırlanırken yılın en popüler 10 oyununu listeledi.

BUDO seferleri iptal edildi
İstanbul ile Bursa arasında karşılıklı işletilen deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.