Mehmet Y. Yılmaz: Milletvekillerinin tutuklu olarak yargılanmaları ayıp değil ama fotoğraflarının sıralara konması ayıp!

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

 

 

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genel Kurul toplantısını yöneten HDP’li Başkan Yardımcısı Pervin Buldan’dan hapisteki milletvekili fotoğraflarının sıralardan kaldırılmasını istemiş.

“Bu görüntüler ayıp oluyor” demiş ve TBMM TV de toplantıyı yayınlarken yakın çekimlerle bu fotoğrafların görünmesini engellemeye çalışmış.

Ne kadar komik bir ülke olduk.

Milletvekillerinin tutuklu olarak yargılanmaları ayıp olmuyor ama fotoğraflarının sıralara konması ayıp oluyor!

Belli ki Başkan İsmail Kahraman, “Şüyuu vukuundan beterdir” diye düşünüyor…

Mehmet Y. Yılmaz’ın yazısı