Ahmet Davutoğlu böyle seçilmişti mesela. Herkes Abdullah Gül’ü istiyordu, Recep Tayyip Bey, Davutoğlu’nu seçti ve sonra da ondan sıkılınca değiştirmeye karar verdi.
‘Temayül yoklaması’ denen olayı böylece açıklığa kavuşturduktan sonra, yeni bıyık bırakan (bence hiç yakışmamış, bu konuyu yeniden düşünmeli)
Akdoğan’ın konuşmasına dönelim. Şöyle diyor:
“Ülkemizi inşallah yeni kongreyle birlikte, kurulacak hükümetle birlikte ‘take-off’ pozisyonuna getireceğiz ve hep birlikte ülkemizi ayağa kaldıracağız.”
Davutoğlu’nun, başbakan yardımcılığını yapan bir kişinin söylediği söze bakın!
Yeni hükümet kurulacak ve ülke uçup gidecek!
E peki eskisi ne yapıyordu? Yerlerde mi süründürüyordu? Eskisiyle uçamadığımıza göre, bundan Akdoğan Bey de müteselsilen sorumlu değil mi?
Benim üzerime vazife değil ama böyle konuşarak Ahmet Hoca’ya en azından ayıp ettiklerini söylemek zorundayım.