Küçükçekmece Belediyesi, üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek verecek.

Küçükçekmece Belediyesi, İstasyon Mahallesi’nde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde yarından itibaren 17.00 – 19.00 saatleri arasında üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek imkanı sağlayacak.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, konuya dair Twitter hesabında hesabından şunları kaydetti:
“Aşevimizin kapılarını öğrencilerimize açıyoruz. Dün akşam haberlere de yansıyan, ilçemizde bulunan bir öğrenci yurdunda yaşanan gıda zehirlenmesiyle ilgili süreci yakından takip ediyorum. Çok şükür evlatlarımızın durumları iyi.
1 Kasım tarihinden itibaren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün içerisinde bulunan aşevimizin kapılarını çocuklarımıza açıyor, 17.00 – 19.00 saatleri arasında onları ağırlamaya başlayacağımız haberini de ilk sizinle paylaşmak istiyorum. Her zaman yanınızdayım evlatlarım.”