'Erdoğan'ın yılmaz savunucusu' Fatih Tezcan da alındı: Arınç'a aynı üslupla yanıt vermeyeceğim

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamalar adeta infial yarattı. Yazar Fatih Tezcan da Arınç’ın istifasını isteyenler için “Havlıyorlar” sözlerinden alınarak, kendisine cevap vermeyeceğini söyledi.

fatih tezcan 2

Arınç’ın, “İzleme Heyeti’ne olumlu bakmıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirel sözleri üzerine istifa etmesini söyleyen Tezcan, “Arınç ‘Cumhurbaşkanı-hükümet uyumsuzluğuna çalışmıyorsa istifa etmeli veya 7 Haziran’a dek konuşmamalı” ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine  Arınç ise “Benim aleyhimde konuşacak ve yazacak herkesi biliyorum. Biz kimin nerede havlayacağını çok iyi biliriz” açıklamasını yaptı.

İlk istifasını isteyen bendim

Arınç’ın bu sözlerinden alınan Tezcan, “Bülent Arınç, Nevruz çıkışını eleştirenler için ‘havlıyorlar’ dedi. İstifasını ilk isteyen benim ama aynı üslupsuzlukla cevap vermeyeceğim” yorumunu yaptı.

Ancak Tezcan ‘kendisini tutamayarak’ şu yorumları yapmaktan da geri durmadı:

fatih tezcan

Arınç’tan Gökçek’e: Görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli değil

Arınç’ın ‘özgül ağırlığı’ fazla geldi: Gökçek, Tarafsız Bölge yayınını iptal etti