• SANAT
  • 9 SORUDA
  • DİKEN ÖZEL
  • GÜNÜN 11'i
  • DİKENLİK
  • AKŞAM POSTASI
  • SPOR
  • VPN HABER

Diken

Yaramazlara biraz batar!

  • VİTRİN
  • AKTÜEL
  • EKONOMİ
  • ANALİZ
  • DÜNYA
  • MEDYA
  • KEYİF
  • YAZARLAR
  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Datome, tulumunun arkasına adını yazan Fenerbahçeli hemşireye imzalayıp forma yolladı

29/07/2020 14:23

Isparta’da, Covid-19 hastalarının bulunduğu yoğun bakım ünitesinde görevli hemşire Yunus Altaş, tulumunun arkasına hayranı olduğu İtalyan basketbolcu Luigi Datome’nin adını ve numarası olan ’70’ yazdı. Altaş’ın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı gören Datome ona forma hediye etti.

Fotoğraf: AA

Isparta Şehir Hastanesi Pandemi Yoğun Bakım Ünitesi’nde görevli Altaş, sezon sonu Fenerbahçe ile yollarını ayıran Datome’nin adının yazılı olduğu tulumla çekilen fotoğrafını başarılı basketbolcuyu etiketleyerek paylaştı.


Datome, binlerce beğeni alan paylaşıma kayıtsız kalmadı; “Bu sen misin? Çok tatlısın, seninle gurur duyuyorum. İşinde yaptığın şeyler için çok teşekkürler” yanıtını verdi. Sonra da adresini isteyerek Altaş’a imzalı forma yolladı.

Yunus Altaş, Datome’nin bu şekilde dönüş yapacağını hiç beklemediğini dile getirdi.

Giymeden çerçeveletti

Fenerbahçe’nin 2017’de Avrupa şampiyonluğunu kazandığı formayı hediye aldığını aktaran Altaş şunları söyledi: “Çok mutlu oldum. Bir gün nöbet sonrası tweet attım. Böylesi zor bir süreçte, bu tür bir anı olması benim açımdan çok güzel oldu. Moral ve motivasyonumu artırdı. Kendisi İtalya’daymış. İstanbul’dan formayı isteyip, imzasını atıp bana gönderdi. Benim için çok gurur verici bir tablo. Bu formadan iki tane var ve birisi benim. Hemen çerçeveyle muhafaza altına aldım. Hiç giymedim. Gigi’nin formasının bana ulaştığı gün Milanoy’la anlaştı. Biraz üzüldüm tabii ama ona bizdeki emekleri için teşekkür ediyor ve yeni takımında başarılar diliyorum.”

Hastanenin başhekimi Feridun Ruşen Keskin de sağlık çalışanlarına böyle bir moral desteğinin verilmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Fenerbahçe ve Luigi Datome’ye bu duyarlı yaklaşımından dolayı Isparta Şehir Hastanesi olarak çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kategori:Diken'e takılanlar

SON HABERLER

Erdoğan'dan 'Lozan' tepkisi: Duymuyor uyduruyorlar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhalefetin PKK’nın Lozan vurgulu açıklaması üzerinden iktidarı hedef almasına tepki gösterdi: “Sizler duydunuz mu benden? Bunun ‘terörsüz Türkiye’yle yakından uzaktan alakası yok. Bunlar maalesef duymuyorlar, uyduruyorlar.”

İmamoğlu: Silahların susması tek başına barış anlamına gelmez

Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Avrupa Günü’ resepsiyonuna mesaj yolladı: “Adil bir toplumsal ve siyasi düzen kurulmadan, kalıcı barışa ulaşmak mümkün değildir.”

Rihanna üç yıl sonra Şirinler filmi müziğiyle dönüyor

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 18 Temmuz’da vizyona girecek yeni ‘Şirinler’ filmi için seslendirdiği ‘Friend of Mine (Benim Arkadaşım)’ adlı şarkısıyla dönüyor.

Dolar, avro ve altında haftanın bilançosu

Bu hafta dolar yüzde 0,21 değer kazanırken, avro yüzde 0,63, gram altınsa yüzde 4,48 değer kaybetti.

Borsada en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,96 değer kazanarak 9.668,36 puandan tamamladı.

Yılan sokmuş olabileceğinden şüphelenilen vaşak tedavi altında
Hastaneden firar eden mahkum ve onu kaçıran kocası yakalandı: Eşim beni çok seviyor

Ara

DİKEN’İ TAKİP EDİN

Osman Kavala 2 bin 755 gündür hapiste

YAZARLAR

Senyör Amicis'in gazına geldim 

Behzat Şahin

Özel, İmamoğlu ve Yavaş'ın 'özenli' açıklamaları üzerine…

Murat Sevinç

Yeşil zeytini neden yemedin Sait?

Ayhan Tinin

Editör eksikliği fazlalık yaratır

Mustafa Dağıstanlı

Anne dediğin başlangıçtır

Psk. Dr. Feyza Bayraktar

Dilsiz bir ülkenin çığlığı

Psk. Dr. Feyza Bayraktar

Sırrı Süreyya Önder'in 'Cumhuriyet' eleştirisi üzerine…

Murat Sevinç

GÜNÜN 11’İ

Berkant Gültekin: Saray, demokrasi musluğunu uygun gördüğüne açacağının sinyalini veriyor

Salih Cenap Baydar: Demokrasinin özü hesap soran vatandaş, hesap veren siyasetçidir

Remzi Özdemir: Türkiye'de en büyük sorun gelir adaletsizliği

Attila Aşut: Arapça sevdalısı siyasetçiler tehlikeli sonuçlar doğuracak sözcükleri kullanırken kılı kırk yarmalı…

Orhan Gazi Ertekin: Aleviler, Kürtlerin kaçınılmaz olarak dahil olacağı anayasal sürece hazırlandılar mı? 

Özgür Orhangazi: Dış sermayeye yapılan ödemeler 2025'in ilk çeyreğinde 6,5 milyar dolara ulaştı

Ender İmrek: Çözüm süreci sağlam hukuki güvenceler, uluslararası gözetim ve toplumsal seferberlikle doğru hatta ilerleyebilir

Orhan Gökdemir: Halk demokrasisine ihtiyacımız var

Umur Talu: Ne iktidar devletinin ne de 'devlet'in özündeki nefret ve şiddet bitiyor

Emin Çölaşan: AKP'li belediyelerde yolsuzluk molsuzluk yok, tertemiz!

Onur Çanakçı: Kronikleşen kriz hali

  • 9 SORUDA
  • YAZARLAR
  • AKTÜEL
  • ANALİZ
  • DİKEN ÖZEL
  • DİKEN'E TAKILANLAR
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • KEYİF
  • MEDYA
  • POPÜLER BİLİM
  • SANAT
  • BU GAZETE…
  • DİKEN 10 YAŞINDA
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik ilkeleri
  • Çerez politikası

"Genç gazeteci arkadaşlarıma! Bu meslek yorucu bir meslektir. Ama, insan büyük bir zevkle çalışır. Kalemine daima efendi kal, uşak olmamaya gayret et. Mecbur kalırsan kır, sakın satma." Sedat Simavi

×