Antalya’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir yavru kediye tecavüz ederek bıçakla yaraladı.

Fotoğraf: DHA
Muratpaşa ilçesi Düdenpark’ta Yana Krall adlı kişi, yolda rastladığı yavru bir kedinin yaralı olduğunu fark etti. Krall, bir aracın çarparak yaraladığını zannettiği kediyi veterinere götürdü. Kediye tecavüz edildiği ortaya çıktı.
Kalça kısmının parçalandığı belirlenen kedinin tedavisini yaptıran Krall, kediyi aldığı yere bıraktı. Ancak Krall, kediyi üç gün sonra aynı yerde yine yaralı görünce tekrar veterinere götürdü.
Bu sefer de kedinin cinsel organının iki tarafından kesildiği, kuyruk sokumunda kesikler açıldığı ve kuyruğunun ikiye ayrıldığı anlaşıldı. Tedavi masrafı 700 lira kampanyayla toplanıp tedavi edilen kedinin kritik durumu sürüyor.
Suç duyurusunda bulunulacak
Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Kediye yapılanların tek bir kişinin işi olmadığını savunan Yanık, benzer olayların yaşanmaması için parka kamera takılmasını istedi.