Adı Ankara ile anılan AKP'li Özhaseki: Görev verilirse kaçılmaz

Adı siyasi kulislerde Ankara büyükşehir belediye başkanı adaylığı için geçen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,  “Görev verilirse bu işten kaçılmaz” dedi.

Fotoğraf: DHA (Arşiv)

Haseki bugün CNNTürk’e verdiği söyleşide parti olarak hem anket verileri hem teşkilattan gelen raporlar doğrultusunda çalışma yürüttüklerini söyledi. Tebdili kıyafetle gezerek de halkın nabzının ölçüldüğünü belirten Özhaseki, bütün bu veriler örtüştüğünde adayların belirlendiğini belirtti.

Özhaseki, son çalışma raporlarının da ellerine ulaştığını ve kendisinin isminin de geçtiğini söyleyerek “İnsanların siyasete girmekte bir hedefi vardır. Ben ideallerim için siyaset yapıyorum. Burada da bir görev verilirse bu işten kaçılmaz” dedi.

Özhaseki, milletvekillerinin 31 Mart’teki yerel yerel seçimlerde aday göstermeyeceğini de sözlerine ekledi.

AA’dan AKP kulisi: İstanbul’da Yıldırım, Ankara’da Özhaseki, İzmir’de Özgener

AKP kulisi: İstanbul ve Ankara’da üç isim gündemde

Bakan Özhaseki’nin, selefi Kayseri belediye başkanıyla ortak olduğu ortaya çıktı