Partisinin erken seçimlerde baraj altında kalabileceğini söylemesinden sadece iki gün sonra MHP üyeliğinden ihraç edilen eski Iğdır milletvekili Sinan Oğan, mahkeme kararıyla partisine döndü.

Tam da MHP’nin büyük bir hezimet yaşadığı 1 Kasım seçimlerinin akabinde Oğan, Twitter’dan şu açıklamayı yaptı:
Adalet tecelli etmiştir. Mahkeme hakkımda verilen hukuksuz ihraç kararını kesin olarak iptal etmiştir. pic.twitter.com/I2rK6xeLKX
— Dr.Sinan Oğan (@DrSinanOgan) 2 Kasım 2015
Seçim sonuçlarını eleştirmişti
Oğan’ın 7 Haziran öncesinde MHP lideri Devlet Bahçeli’yle ters düştüğü öne sürülmüş ve bu nedenle aday olmadığı konuşulmuştu. Bu iddiayı doğrulamayan Oğan, 7 Haziran sonrasında MHP’nin elde ettiği sonucu eleştirmişti.
MHP Iğdır İl Disiplin Kurulu, seçim sonuçlarını eleştirdiği için 24’üncü dönem milletvekili Oğan’ın ihraç edilmesine gerek olmadığını oy birliğiyle kararlaştırmış, bu karar üzerine geçtiğimiz Temmuz ayında MHP Başkanlık Divanı, Iğdır İl Teşkilatı’nın görevine son vermişti.