Günlerdir Fatma Sayan hanımı konuşuyoruz, Erdoğan’ın manevi kızından bahsediyoruz.
17- 25 Aralıktan başlayalım oğluna kasayı sıfırla talimatı verilmişti sonuç ne oldu hukuk darbe aldı. Meşhur dört bakan vardı onlar ve çocuklarına bir ceza verildi mi? İ.Melih Gökçek’e, Binali Yıldırım ve oğluna, Ruhsar Pekcan’a, Zehra Taşkesenlioğlu’na, 128 milyar dolara, Kerem Kınık’ ne oldu koca bir hiç. Hangi birisi cezaevine girdi.
Hepsinin şantaj dosyaları hazır ben yanarsam sizi de yakarım mantığı ortalıkta dolaşıyor. Bakalım ülkesini halkını seven birisi çıkıp da bütün defterleri açabilecek mi? Bu isimler tanıdık olduğu için önemli. Mardin’de bir savcının ve eşinin milyonlarca olan banka hesapları ortaya çıktı. Bizler çabuk unutuyoruz. Mersin limanında 4,9 ton uyuşturucu yakalandı gerçekten onun kime ait olduğu ortaya çıkmadı daha.
Türkiye’nin ihtiyacı gerçeklerle yüzleşmek, şeffaflık olmak, cezasızlık sistemini ortadan kaldırmaktır. Bakalım önümüzdeki günlerde ‘’kim olursa olsun’’ hâkimlerin, savcıların karşısına çıkacak mı? Eğer adaletli olunursa olmayacak bir şey yoktur.