Akif Beki: İkisi de Yeni Şafak

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

“İçişleri ve Savunma Bakanlığı HDP’ye verilecek, Altılı Masa’da kirli pazarlık, karanlık koalisyon” benzeri kara propagandalar üretirseniz, muhalefetten alacağınız cevap da başlıktaki gibi olur.

Hele Altılı Masa’da oturmayan HDP’yi ısrarla masada gösterirken HÜDA PAR’ı, davulla zurnayla masanıza davet ediyorsanız bu soru, döner yakanıza yapışır.

Size de “hangi pazarlıklar döndü, ne verdiniz, İçişleri ile Savunma bakanlıklarını mı” diye sorarlar o zaman.

Mesela…

HÜDA PAR’ın Cumhur İttifakına katıldığını müjdelerken sevinçten yerinde duramayan gazeteyle Kılıçdaroğlu’nun HDP’yle görüşecek olmasına demediğini bırakmayan gazete aynı. İkisi de Yeni Şafak.
10 Mart’ta, “Kılıçdaroğlu’nun görüşeceği HDP’nin Eş Başkanı Pervin Buldan’ın geçmişteki sözleri” diye yaygara koparıyordu.

Akif Beki’nin yazısı