Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Şanlıurfa ve Kilis’teki arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını ve ekiplerin depremden etkilenen diğer bölgelere sevk edildiğini bildirdi.

AFAD’dan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa’daki çalışmalara ilişkin açıklama yapmıştı: “Ekiplerimiz, Şanlıurfa’da arama kurtarma çalışmalarını tamamlamıştır. Şanlıurfa’daki arama kurtarma ekiplerimiz ivedilikle çalışmaların devam ettiği diğer illerimize sevk edilmiştir.”
Bunun ardından AFAD, Kilis’teki çalışmaların da sonlandırıldığını duyurdu: “Ekiplerimiz, Kilis’te arama kurtarma çalışmalarını tamamlamıştır. Kilis’teki arama kurtarma Ekiplerimiz ivedilikle çalışmaların devam ettiği diğer illere sevk edilmiştir.”