Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kucağındaki Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu öptüğü bir ‘caps‘i Facebook hesabından “Ben oğluma oy toplarım babasının bitanesi” mesajıyla paylaşan yurttaş, Twitter’dan patronuna ihbar edilince işinden oldu.

Fuarcılık şirketi CNR bünyesinde çalışan yurttaşın 11 Mayıs günü yaptığı bu paylaşımı, ‘@SerhatEbubekir’ isimli Twitter kullancısı 26 Mayıs’ta CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem’e Twitter’dan yazdı.

Ceyda Erem, bu mesaj üzerine 27 Mayıs’ta Twitter’dan, ‘çok alçakça’ diye nitelediği tweet nedeniyle söz konusu yurttaşın işine son verildiğini duyurup ‘uyarı’ için teşekkür etti.
Serhat Ebubekır Gerçekten cok alçakça bır Tweet bu kısı bır hafta önce ıse alınmış Bugun ısıne son verıldı. Uyarınıza tesekkurler
— Ceyda Erem (@ceydaerem) May 27, 2015
Serhat Ebubekir de, ‘Yeni Türkiye’ye verdiği destek ve hizmetler’i için Erem’e takdirlerini bildirdi.
@ceydaerem estagfirullah ben teşekkür ederim yeni Türkiye’ye Verdiğiniz destek ve yaptığınız hizmetlere takdire şayan.İyi çalışmalar dilerim
— Serhat Ebubekir (@SerhatEbubekir) May 27, 2015
Diken’in Facebook üzerinden ulaşmaya çalıştığı işten atılan yurttaş, görüşme talebimize henüz yanıt vermedi.