Sivasspor'un teknik direktörü 1500 kişiye dava açtı

EMS Yapı Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, sosyal medyadan kendisiyle ailesine hakarette bulunup, küfür ettikleri iddiasıyla yaklaşık 1500 kişiye dava açtı.

Fotoğraf: AA

AA’ya konuşan Uygun, sosyal medyadan gelen küfür ve hakaretlere kayıtsız kalamayacağını belirterek, “Bunları tespit ederek yaklaşık 1500 kişiyi dava ettik. Sonuçlanan her bir davada site sahibi olup hakaret edenlerden 150 bin lira, şahıs ve kişisel olarak küfür edenlerden 30 bin lira, ayrıca 20 bin lira da avukatlık ücreti ödemek şartıyla tazminat kazanıldı” dedi.

Uygun, davadan elde ettiği geliri Çocuk Esirgeme Kurumu, Kimsesizler Yurdu ve sokak köpeklerinin rehabilitasyonu için ilgili kurumlara bağışladığını söyledi.

Bülent Uygun’un ‘yabancı futbolcu’ tepkisi ‘eleştiri’nin ötesine geçti: İstiklal Marşı okuyacak adam kalmadı

‘Yedi yeriz, sekiz yemeyiz’ demişti: Bülent Uygun 8-0’lık mağlubiyetin ardından istifa etti