Formula 1 pistlerinin efsanesi Michael Schumacher’in tedavisi 10 yıldır devam ediyor. Tedavinin yıllık masrafıysa 7 milyon dolar (224 milyon lira). Ailesi, tedavi masraflarını karşılamakta zorlanıyor. Eşi bu nedenle Schumacher’in son saatlerini de satmak zorunda kaldı.

Schumacher, 2013’te Fransız Alpleri’nde kayak yaparken kaza geçirdi. Kazada beyninde büyük hasara yol açan bir darbe aldı ve o zamandan bu yana özel bakıma muhtaç.
Reuters‘ın haberine göre Schumacher’in eşi Corinna Schumacher tedavi masrafları için bugüne kadar birçok değerli mülkü elden çıkardı.
Yıllık masraf 7 milyon dolar
Norveç’te bir ev, İsviçre’nin Gland kentinde malikane ile bir özel jet satıldı.
Son olarak, efsane pilotun saatleri İsviçre’de müzayedede satışa sunuldu. Micheal Schumacher’in sekiz adet kol saati, Cenevre kentindeki müzayedede 4 milyon 400 bin dolara (140 milyon 800 bin lira) alıcı buldu.