Ortaköy'den Emirgan'a 'Hayır için el ele': Gelmezseniz bir eksik kalacağız

 

Referandumdan bir gün önce ‘Hayır’ oyu verecek tüm grupların katılımıyla Ortaköy’den Emirgan’a ‘Hayır için el ele’ zinciri oluşturulacak.

15 Nisan’da katılımcılar saat 13:00’de Ortaköy ile Emirgan arasındaki otobüs duraklarında buluşarak sahil boyunca el ele tutuşacak.

Etkinliğe anayasa değişikliğine ‘Hayır’ diyecek herkes davetli: “Referandum süreci demokrasiye sahip çıkmak, dayanışma içinde baskı rejimine karşı direnmek için bize bir fırsat verdi. Farklı partiler, sivil girişimler, aktif bireyler bu süreçte memleketimizin geleceğine sahip çıktılar. Halkımız parlamenter rejime ve demokrasiye sahip çıktı ve sunu referandumda da gösterecek. Referandum öncesi kalbi demokrasi için atan herkesi Hayır için elele tutuşmaya davet ediyoruz. Gelmezseniz bir eksik kalacağız.”

Buluşmanın gerçekleşeceği otobüs durakları: Emirgan, Çınaraltı, Boyacıköy, Baltalimanı, Baltalimanı Hastanesi, Necip Bey Bağı, Rumelihisarı, Aşiyan, Boğaziçi Üniversitesi, Küçük Bebek, Bebek, Çamlıbahçe, Arnavutköy, Kolej, Kuruçeşme, Muallim Naci Caddesi, Şifa Yurdu, Ortaköy