Nagehan Alçı: Yavaş ikinci mektubu da Boğaziçili öğrencilere hitaben yazmış

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı mektupla istifa çağrısı yapmış olsa da Melih Bulu şu aşamada istifa etmeyeceği yönünde kuvvetli açıklamalar yapıyor, dün bana söylediklerini bu köşede okudunuz, ardından katıldığı bir toplantıda “İstifayı asla düşünmüyorum” sözlerini tekrarladı.

Mansur Bey’e bunu hatırlattım…

Bir mektup daha yazdım. Hazır bende duruyor. Şayet sizin yazdığınız gibi Melih Bey istifa etmez, olaylar da durulmazsa yayınlayacağım” diye konuştu.

Yavaş ikinci mektubu da Boğaziçili öğrencilere hitaben yazmış.

Rektör sorumluluğu almadı, hadi gençler siz alın, PKK’ya ve başka terör örgütlerine fırsat vermeyin” minvalinde bir mektup yazmış. Şimdilik bu mektup köşede bekliyor.

Nagehan Alçı’nın yazısı