• SANAT
  • 9 SORUDA
  • DİKEN ÖZEL
  • GÜNÜN 11'i
  • DİKENLİK
  • AKŞAM POSTASI
  • SPOR
  • VPN HABER

Diken

Yaramazlara biraz batar!

  • VİTRİN
  • AKTÜEL
  • EKONOMİ
  • ANALİZ
  • DÜNYA
  • MEDYA
  • KEYİF
  • YAZARLAR
  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Muavin otobüsün düşen plakasını alırken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti

19/12/2019 07:45

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde köpeğe çarptığı için şehirlerarası yolcu otobüsünün düşen plakasını almak isteyen muavin, bir otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA

Kaza Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli Kavşağı İstanbul istikametinde saat 00:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, akşam 18:15’de İstanbul seferini yapmak üzere Ankara’dan 41 AAZ 393 plakalı otobüsle ayrılan Bekir Karzan, gece 00:30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli Kavşağı İstanbul istikametinde bir köpeğe çarptı.


Köpeğe çarpan Bekir Karzan, otobüsünü emniyet şeridine çekerek durdurdu. Yaptığı kontrolde otobüsün plakasının düştüğünü fark eden Karzan, otobüsün muavininden düşen plakayı almasını istedi. Plakayı almak için yola çıkan muavin Fedakar Karaboya’ya İsmail Özen, idaresindeki yabancı plakalı otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Polis ve jandarma ekipleri Kuzey Marmara Otoyolu’nda güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Fedakar Karaboya’nın hayatını kaybettiği belirlendi.  Trafik polisi ve Jandarma olay yeri İnceleme ekipleri kaza yerinde bir süre incelemeler yaptı. Hayatını kaybeden otobüs muavini Fedakar Karaboya’nın cansız bedeni ambulansla Yenibosna’daki İstanbul Adli Tıp Kurumun Morgu’na kaldırıldı.  

Jandarma ekipleri otobüsteki yolcular ile otobüsün sürücü Bekir Karzan ve yabancı plakalı otomobili sürücü İsmail Özen’i olayla ilgili ifadesini almak üzere karakola götürdü. 

Kategori:Aktüel

SON HABERLER

DEM Parti, bakan Tunç'un üslubunu 'zehirleyici' buldu

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a “Üslubunuz bu süreçte ihtiyacımız olan yapıcı dilden uzak, ne yazık ki zehirleyici bir etki yaratıyor” diye tepki gösterdi.

12 yıllık eğitimle ilgili rahatsızlığı olan iktidar değil, iş dünyasıymış

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 12 yıllık eğitimle ilgili “Bizim açımızdan sorun yok ancak sahada bu konuda rahatsızlıklarını dile getiren iş dünyası gibi bazı kesimler var” dedi.

CHP listesinden seçilmişti: Hasan Ekici Gelecek'ten istifa edip AKP'ye katıldı

CHP listesinden Gelecek Partisi Konya milletvekilliğine seçilen Hasan Ekici partisinden istifa edip AKP’ye katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde Nurettin Yıldız'ı protesto eden 15 kişiye tutuklama talebi

Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü’nün (BİSAK) ‘altı yaşında evlenilebileceği’ne dair fetvasıyla hatırlanan ilahiyatçı Nurettin Yıldız için düzenlediği etkinliği protesto eden 15 kişiye tutuklama talep edildi.

Erdoğan'dan belediyeler için yeni düzenleme sinyali

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan belediyelerle ilgili yeni düzenleme sinyali verdi ve ekledi: “Güncel meselelerle hiçbir alakası yoktur.”

Erdoğan: Güvenlik Konseyi sistemi ömrünü tamamlamıştır
ABD Temsilciler Meclisi, Trump'a yönelik iki suçlamayı kabul ederek başkanı azletti

Ara

DİKEN’İ TAKİP EDİN

Osman Kavala 2 bin 752 gündür hapiste

YAZARLAR

Yeşil zeytini neden yemedin Sait?

Ayhan Tinin

Editör eksikliği fazlalık yaratır

Mustafa Dağıstanlı

Anne dediğin başlangıçtır

Psk. Dr. Feyza Bayraktar

Dilsiz bir ülkenin çığlığı

Psk. Dr. Feyza Bayraktar

Sırrı Süreyya Önder'in 'Cumhuriyet' eleştirisi üzerine…

Murat Sevinç

Silmek isteseler de silemezler

Psk. Dr. Feyza Bayraktar

Füruzan'ın röportajlarındaki dil dikenleri

Mustafa Dağıstanlı

GÜNÜN 11’İ

Pınar Erişen: İnsanları 'elitist ve seçkinci' diye aşağılamak geri kalmış toplumların ortak hatası

Esfender Korkmaz: Hükümetin sıcak para sevdası geçmezse, ekonomik istikrar hiçbir zaman gelmeyecek

Mustafa Yalçıner: Ortadoğu'ya gezisine rağmen Türkiye'ye gelmiyor ve dışişleri bakanını yolluyor

Fatih Yaşlı: Lozan'la derdi olan diğer aktör Türkiye İslamcılığıdır

Alaattin Aktaş: Merkez Bankası'nın on günde 15 milyar net kayba uğradığını söylemek yanlış olmaz

Yusuf Ziya Cömert: Öcalan DEM'in başına mı geçecek?

Zeynep Aktaş: Altın ve döviz bazlı fonlar portföy dengesi sağlıyor

Recep Genel: Avrupa'da en çok gayrimenkul alan milletler arasında Türkler ön sıralarda

Çiğdem Toker: Şu ana kadar 'terörsüz Türkiye' kavramının demokratik değerleri içerdiğine dair bir emare göremedik

Elif Çakır: Hakikaten de Bahçeli sözünün eri çıktı

Öztin Akgüç: Yabancı sermayenin yararından çok sakıncaları

  • 9 SORUDA
  • YAZARLAR
  • AKTÜEL
  • ANALİZ
  • DİKEN ÖZEL
  • DİKEN'E TAKILANLAR
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • KEYİF
  • MEDYA
  • POPÜLER BİLİM
  • SANAT
  • BU GAZETE…
  • DİKEN 10 YAŞINDA
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik ilkeleri
  • Çerez politikası

"Genç gazeteci arkadaşlarıma! Bu meslek yorucu bir meslektir. Ama, insan büyük bir zevkle çalışır. Kalemine daima efendi kal, uşak olmamaya gayret et. Mecbur kalırsan kır, sakın satma." Sedat Simavi

×