Beşiktaş 'Turkuvaz'ı yalanladı: Tolgay Arslan'ın Trabzonspor'a transferine dair haberler asılsız 

Beşiktaş’ta Olcay Şahan’ın ardından 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolgay Arslan’ın da Trabzonspor’a transfer olacağı yönündeki haberler siyah-beyazlı kulüp tarafından yalanlandı.

Fotoğraf: bjk.com.tr

Resmi siteden yapılan açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, “Taraftarlarımızın transfer çalışmalarıyla ilgili resmi yayın organlarımız tarafından yapılan bilgilendirmelere itibar etmelerini rica ederiz” dendi.

‘Anlaşırsanız gelirim’

Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki Sabah ve Fotomaç’ın haberinde, Trabzonspor’un bu transfer için Beşiktaş’tan olumlu yanıt aldığı,  bordo-mavili kulüple görüşen Arslan’ın da “Kulübümle anlaşırsanız gelirim” dediği öne sürülüyordu.

İki kulüp 2014/15 sezonu devre arasında, o dönem Hamburg forması giyen oyuncunun transferi için karşı karşıya gelmiş, Trabzonspor’la prensipte anlaştığı duyurulan Arslan daha sonra Beşiktaş’a imza atmıştı.

‘Aziz Yıldırım’a Brezilya’da şirket kurduran’ Fotomaç’a yalanlama: Başkanın ya da kulübün böyle bir planı yok

Fotomaç’ın ‘Fenerbahçe katili’ haberinin kaynağı, Emenike adına açılan ‘sahte’ Instagram hesabı

En iyi kurgu: Fotomaç’ın Fenerbahçe’ye getirdiği Oscar ‘yüzde 90 ihtimalle’ Çin’e gidiyor