Aydın’ın Germencik ilçesindeki 28’inci Geleneksel Çamköy Boğa Güreşi Festivali’nde sağlanan gelir, SMA Tip-2 hastası Linda Pekşen’in tedavisi için kullanılacak.

Çamköy Mahallesi’ndeki 54 çift boğanın güreşini 5 bine yakın kişi izledi.
Güreşlerin tüm gelirini Linda’nın tedavisi için harcamak istediklerini dile getiren Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci şöyle konuştu:
“Festivali bu yıl Linda’nın yararına yapıyoruz. Güreşimize gayet güzel katılım oldu. İnşallah önümüzdeki senelerde de Allah’ımız festivalin yapılmasını nasip eder. Allah’ımızdan Linda’ya acil şifalar diliyoruz.”
Linda’nın babası Ahmet Pekşen de çocuğuna dokuz aylıkken SMA teşhisi konulduğunu ve Ankara Valiliği onayıyla kampanya yürüttüklerini anlattı.
Kampanyayla gerekli paranın üçte birini topladıklarını söyleyen Pekşen, Zencirci’ye ve festivale katılanlara teşekkür etti.