Akif Beki: Terör örgütü, kritik zamanlardaki çıkışlarıyla kimin eline koz veriyor?

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Kandil, kayyum operasyonuna ‘siyasi darbe’ demiş ve herkesi ayağa kalkmaya, tepkiyi yükseltmeye çağırmış.

Bilin bakalım bu kime yarar? Hukuk ve demokrasiye sahip çıkmak için tepki gösterenlere mi? Yoksa onları, hukuk ve demokrasi adına değil de Kandil adına konuşuyormuş gibi göstermek isteyenlere mi?

Terör örgütü, kritik zamanlardaki çıkışlarıyla kimin eline koz veriyor? O kozları, kim demokratik karşıtlarına karalama silahı olarak doğrultup hangi haklı tepkileri itibarsızlaştırmak, kirletmek ve sindirmek için kullanıyor?

Ve bu, kimlere ellerini güçlendirecek şekilde geri dönüyor?

Akif Beki’nin yazısı