Ahmet Hakan: Latif Erdoğan! Seni yeryüzünün en alçak, en şerefsiz, en haysiyetsiz insanı ilan ediyorum

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Ey Latif Erdoğan denilen şahıs!

‘Cemaat’ denilen yapı, ahlaksız dinlemeler ve izlemeler yapmayacak, bu konulardan uzak duracak bir yapı değildir. Bunu biliyoruz. Ancak ‘Cemaat’ denilen yapının böyle olması… Senin yalan söylemekten hiç çekinmeyen, tertemiz bir kadını diline dolayan, itirafçılıktan iftiracılığa kayan biri olduğun gerçeğini değiştirmez.

Ey Latif Erdoğan denilen şahıs!

Kaçarak ve kıvırarak kurtulamazsın! Barlas’ın oğlu sana pas verdi, sen de o pası pis bir iftiraya çevirdin. Televizyona çıkıp “Meral Akşener kasetle tehdit edildi, bu yüzden Paralelcilerin esiri” dedin… Gelen tepkiler karşısında ise “Meral Akşener’in konudan haberi yok, benim amacım kendisini uyarmaktı” diyerek dört dörtlük bir kıvırma yaptın.

Kısacası… Latif Erdoğan, sen tertemiz bir kadına dil uzattın.

İşte bu yüzden son yazımda söz verdiğim şeyi yapıyorum… Ve seni yeryüzünün en alçak, en şerefsiz, en haysiyetsiz insanı ilan ediyorum.

Ahmet Hakan’ın yazısı