Musul müzesindeki o muhteşem arkeolojik kalıntıları (neyse ki bir kısmı yalnızca kopyalarıymış, ama kıranlar o niyete kırmıyor) put niyetine paramparça edip görüntülerini yaptıklarıyla övünmek iftihar yaydılar ya, asıl gösterdikleri kendi vahşilikleri, vandallıklarıdır.
Göstericilerin arasına karışmış soldaki ‘aşırılıkçılar’ nedeniyle halkın barışçıl protesto hakkını kullanmak isteyenleri her fırsatta vandallıkla suçlayanlar, vandal nedir görmek istiyorsa işte bu IŞİD’çilere bakıp ibret almalı bence.
Çünkü Irak’ta, Suriye’de o fena işleri işleyen IŞİD’çilerden bir kısmı artık aramıza döndü, bir kısmı da yolda; bunları Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve istihbarat kaynaklarının kamuoyuna duyurduğu bilgilere dayanarak söylüyorum.