Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde kanun hükmünde kararnameyle (KHK) ihraç edilen akademisyenler için düzenlenen eylemde bir öğretim üyesine “Senden hoca olmaz” diyen polis ‘FETÖ’den açığa alındı.

Dün gece Emniyet Genel Müdürlüğü’nün tüm birimlerinde yapılan operasyonda ‘FETÖ’ ile bağlantılı olduğu iddia edilen yaklaşık 9 bin 103 polis açığa alınmıştı.
Evrensel’de yer alan habere göre Eskişehir’de 3’üncü sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan Bayram Önal’ın dün akşamki dalgada açığa alındığı belirtildi.
Önal, daha önce basına, bir akademisyene söylediği sözlerle gündeme gelmişti.
Arbede esnasında Önal bir akademisyene “Senden hoca olmaz” demişti. Önal, kendisine “Kimin hoca olduğunu söylemek size kalmadı” diye tepki gösteren akademisyene “Biraz sonra göreceğiz” diye yanıt vermişti.