Bir muavininin otobüste mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi yolcuya cinsel saldırıda bulunmasıyla gündeme gelen Metro Turizm’in bir muavini de otobüste bir yolcuyu taciz ettiği fotoğrafı Facebook’ta paylaştı.

Daha önce Metro Turizm’e ait yolcu otobüsünde görevli 27 yaşındaki Gökhan G.’nin araçta uyuyan bir yolcuya bakarak mastürbasyon yapıp spermlerin bir kısmını yolcunun yüzüne sıçrattığı ortaya çıkmıştı. Gözaltına alınan Gökhan G., polise verdiği ifadede ‘şeytana uyduğunu’ söylemiş, önce serbest bırakılıp sonra tutuklanmıştı.
Fotoğraf üzerinden anket başlattı

Emre Uzun isimli muavin, otobüste uyuyan bir kadın yolcunun fotoğrafını ‘cinsel taciz’ imasıyla paylaştı. Bu da yetmezmiş gibi, takipçileri için bir de anket açtı.
Olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından Uzun, önce kendisini ifşa edenlere dava açacağını söyledi. Tepkilerle karşılaşan Uzun, daha sonra hesabının başkaları tarafından ele geçirildiğini öne sürdü.
Metro Turizm yetkililerinin de muavin hakkında soruşturma başlattığı bildirildi.