Yılmaz Özdil: Elalem gazi, beygirler viaypi, bizimkiler niyazi

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Lübnan’a sığınan Suriyeliler, THY’nin tahsis ettiği uçakla Türkiye’ye getirildi. Suriye’de yaralanan Suriyeliler, ambulans uçakla İzmir’e sevk edildi. Yunanistan’ın iade ettiği Suriyeliler, uçaklarla Adana’ya gönderiliyor.

Asrın liderimizin ve sayın hükümetimizin kullandığı sekiz tane özel uçak var, yetmedi, dört tane daha özel uçak alınıyor. Yeni alınacak özel uçakların tanesi 40 milyon dolarcık.

Abdullah Gül’e Kazakistan tarafından hediye edilen beygir, özel uçakla Türkiye’ye getirildi.

Asrın liderimize Katar Emiri tarafından beygir filosu hediye edildi, 55 adet beygir gönderildi.

Üç şehit verdiğimiz Diyarbakır Hani’de gözünden yaralanan yüzbaşı Ersel Ezen’in ambulans uçakla GATA’ya gönderilmesi gerekiyordu, “Eşim ve oğlum da benimle birlikte gelebilir mi?” diye sordu, “Olmaz” dediler.

Elalem gazi.

Beygirler viaypi.

Bizimkiler niyazi.

Buna da şükür aslında… Ambulans uçağın benzin parasını da kredi kartından çekebilirlerdi!

Yılmaz Özdil’in yazısı