Alacakaranlık serisinin yönetmeni Catherine Hardwicke, serinin yeniden çekilmesi halinde ‘Bella’yı Jenna Ortega’nın, ‘Edward’ıysa Jacob Elordi’nin canlandırmasını istediğini söyledi.

Taşra kasabasında yaşayan babasının yanına taşınan Bella ile Edward adında bir vampir ve Jacob adındaki bir kurt adamın arasında geçen aşk üçgeninin anlatıldığı beş filmlik serinin yönetmeni Hardwicke, Josh Horowitz’in Happy Sad Confused podcast’ine konuk oldu.
Deadline‘ın aktardığına göre 68 yaşındaki yönetmen, serinin yeniden çekilmesi halinde Kristin Stewart ve Robert Pattinson’ın canlandırdığı Bella Swan ve Edward Cullen karakterleri için, ‘Wednesday’in yıldızı Jenna Ortega ve ‘Euphoria’nin Nate’i Jacobs Elordi’nin ‘mükemmel olabileceklerini’ söyledi.
Hardwicke aynı programda stüdyonun Edward rolünü Robert Pattinson’a verme konusunda ilk başta yaşadığı tereddütleri de anlattı:
“Evime geldiğinde saçları siyah kaküllüydü ve sürekli barda takıldığı için biraz formsuzdu. Bu sadece yüzünde değil, perdede de işe yarar diye düşündüm. Deneme çekimini gönderdikten sonra beni arayıp ‘Bu adamı iyi gösterebileceğini düşünüyor musun?’ diye sordular. Ben de, ‘Evet. Elmacık kemiklerini gördünüz mü? Saçını ve her şeyini baştan yaratacağız ve spor yapmaya başlayacak, muhteşem olacak’ dedim. Ama ilk başta inanmadılar. Lekeli bir gömlekle oraya gitti… O Rob’du.”