'TRT mikrofonu yanıma koymuş': Maç sırasında oyuncusuna küfrden Yılmaz Vural 'özür diledi' 

TFF 1’nci Lig’den Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Göztepe’nin teknik direktörü Yılmaz Vural, Giresunspor’u 2-1 mağlup ettikleri maçta oyuncusu Canberk Dilaver’e küfrettiği için özür diledi.

Fotoğraf: DHA

Sarı-kırmızılı ekibin Elazığspor, Ümraniyespor ve Eskişehirspor maçlarında aldığı mağlubiyetlerin ardından Okan Buruk’un yerine göreve gelen Vural, Bornova Stadı’nda oynanan maçta ilk kez Göztepeli taraftarların karşısına çıktı.

‘Ağzımdan bir şeyler kaçmış’

TRT Spor’dan canlı yayınlanan karşılaşma sırasında kaleciye geri pas veren oyuncusu Canberk Dilaver’e, “Canberk, lan kaleciye dönme a… k…” diye bağırdığı duyulan 64 yaşındaki teknik direktör, sosyal medyada konuşulan bu ifadesi hakkında şunları söyledi: “Maçta ağzımdan bir şeyler kaçmış. TRT de mikrofonu yanıma koymuş. Futbolcularımdan özür diliyorum. Onlar benim çocuklarım.”

Bugüne dek 26 takım çalıştıran Yılmaz Vural’ın son durağı Göztepe: 30 yıldır adım geçiyordu, nihayet kısmet oldu

Göztepe’yle anlaşan Yılmaz Vural: Ümraniye maçında verilmeyen penaltılar işime geldi, yoksa hoca değişikliği olmazdı

Yılmaz Vural’ı ‘kızdıran’ bahane: Ne psikolojisi kardeşim, 1200 liraya çalışan madenciyi düşün