TMSF, İstikbal ve Akfel Gaz'ı satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ (İstikbal Mobilya) ve Akfel Gaz Grubu Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa çıkardı.

Fotoğraf: AA

TMSF’nin İstikbal ve Akfel Gaz’ın satışı için ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Buna göre muhammen bedeli 21 milyon dolar olarak belirlenen Akfel Gaz Grubu Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün satış ihalesinde kapalı zarf ve açık artırma usulleri birlikte uygulanacak.

İhaleye katılabilmek için 2 milyon 100 bin dolar teminat ücreti yatırılması ve 28 Temmuz 16.00’ya kadar teklif verilmesi gerekiyor.

İhale 29 Temmuz’da 14.30’da Esentepe’deki konferans salonunda yapılacak.

İstikbal Mobilya 12,5 milyar lira bedelle satışta

Mülkiyeti Hazine’de bulunan İstikbal Mobilya da 12 milyar 500 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemlerinin birlikte uygulanacağı ihaleye katılmak için 625 milyon lira teminat ücreti yatırılması gerekiyor. Teklif 29 Eylül’de 16.30’a kadar verilebilecek.

İhale 30 Eylül’de 10.00’da TMSF’nin Esentepe’deki binasında yapılacak.

TMSF, Flash Haber TV’nin satıldığı iddiasını yalanladı

Banka hesaplarında ‘unutulan’ 507 milyon lira TMSF’ye aktarıldı

TMSF, iki şirketi satışa çıkardı

TMSF, Bellona Mobilya’daki paylarını satışa çıkardı