Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde Suriyeli dokuz aylık hamile kadın, 10 aylık çocuğuyla kaçırıldı. Ormanlık alana götürülen genç kadın tecavüz edildikten sonra oğluyla birlikte başı taşla ezilerek öldürüldü.

Vahşetle ilgili jandarma eşkali belirlenen iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Başlarına taşla vurulmuş
Olay, Kaynarca Birlik Mahallesi’nde ormanlık alanda meydana geldi. Köylüler, ormanlık alanda öldürülmüş bir kadın ve çocuğun cesedini görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerine jandarma ve polis ekipleri gelirken, öldürülen kişinin Hatipler Mahallesi’nde oturan ve eşi fabrikada çalışan ismi açıklanmayan Suriyeli hamile kadın ve 10 aylık çocuğu olduğu belirlendi.
Hamile kadının tecavüze uğradıktan sonra 10 aylık çocuğuyla birlikte başına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından anne ve çocuğunun cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
İki şüpheli var
Soruşturma kapsamında eşkali belirlenen iki şüpheli B.K. ve C.K. yakalandı. Gözaltına alınan B.K. ve C.K.’nın vahşice öldürülen Arrahman’ın eşiyle birlikte aynı tavuk fabrikasında çalıştığı tespit edildi.
Tartıştılar diye
Şüphelilerin birkaç gün önce tartıştıkları mesai arkadaşlarının fabrikada çalıştığı sırada evinin kapısını levyeyle açarak karısını ve çocuğunu ormanlık alana kaçırdığı, tecavüz ettikleri kadını başına taşla vurarak, oğlunu ise boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.
B.K. ve C.K. suçlarını itiraf ederken, soruşturma devam ediyor.
Bu arada vahşi olay yaşanmasaydı dokuz aylık hamile Emani Arrahman’ın bugün doğum için hastaneye götürüleceği öğrenildi.